Kosten

Wanneer u op zoek gaat naar zakelijk mobiel internet zijn er een aantal factoren waar u rekening mee dient te houden. Wanneer we zakelijk mobiel internet gaan vergelijken met gewoon particulier mobiel internet zullen we op het eerste zicht immers vaststellen dat er geen al te grote verschillen tussen bestaan.
Gaan we de kostprijs meer in detail bekijken, dan zien we dat deze bij zakelijk mobiel internet veelal iets hoger ligt, maar daar is een meer dan logische verklaring voor. Het is immers belangrijk om de kostprijs in lijn te zien met de inhoud van het pakket. Bij particulier mobiel internet is het maximum verbruik bijvoorbeeld veel minder dan bij zakelijk mobiel internet en dat verschil is terug te vinden in de maandelijkse kostprijs.

Zakelijk mobiel internet duur?

Het is dus niet zo dat zakelijk mobiel internet op zich duurder is dan particulier mobiel internet. U krijgt gewoon veel meer verbruik toegewezen en dat verbruik zorgt voor een hogere prijs van uw abonnement. Let wel, we hebben het in dit geval uitsluitend over de kosten voor binnenlands mobiel internet.
Het grootste probleem aan mobiel internet, ook vandaag de dag, is en blijft natuurlijk de prijs van mobiel internet in het buitenland. Het zal u niet ontgaan zijn dat dit verbruik apart in rekening wordt gebracht en dat er niet veel verbruik nodig is om de kostprijs aanzienlijk de hoogte in te jagen. Het is veelal wel mogelijk om een bepaalde toevoeging aan uw abonnement aan te vragen, maar die toevoeging dekt slechts een zeer beperkte tijd of een zeer beperkt verbruik die voor zakenmensen doorgaans helemaal niet voldoende is.

 

Wanneer u er zeker van wenst te zijn dat u zo weinig mogelijk betaalt voor uw zakelijk mobiel internet raden we u aan om goed de pakketten en prijzen van verschillende providers met elkaar te vergelijken. De pakketten voor zakelijk mobiel internet werden niet vastgesteld zodat het iedere provider eigenlijk vrij staat om zelf te beslissen hoeveel kosten er voor in rekening worden gebracht.

Aanbieders van zakelijk mobiel internet

Er zijn in Nederland verschillende websites die de kosten van zakelijk mobiel internet vergelijken. Deze websites linken echter allemaal door naar de aanbieders van zakelijk mobiel internet in Nederland. Daarom raden wij u aan om een kijkje te nemen op de websites van de aanbieders van zakelijk mobiel internet, zodat u zeker weet dat u voorzien bent van de meest recente informatie.

Aanbieders in Nederland van zakelijk mobiel internet:

T-Mobile

KPN

Tele2

Vodafone

XS4ALL

Telfort

In Belgie is er vast internet te koop bij verschillende aanbieders. Vergelijk alle internet providers Belgiƫ of bel met de providers die daar actief zijn.

Leave a Comment